Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET BUDAPEST XIX. KERÜLET9. választókerület
2016 May. 3 10:52

Bencsik András előadása Kőbányán

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szarka Sándor szerkesztő tartottak lebilincselő előadást Kőbányán. A CÖF vezetőinek az európai migrációs helyzetről és a kötelező betelepítési kvóta kérdéséről szóló prezentációját több mint százan kísérték figyelemmel, a rendezvény végén számos kérdés is elhangzott, amelyekre az előadók hosszan válaszoltak. Az előadók hangsúlyozták, a magyar kormány az egyetlen Európában, amelyik képes megvédeni nemzetüket a jelenlegi válsághelyzetben.

A rendezvény elején dr. György István választókerületi elnök köszöntötte az egybegyűlteket, majd a végén köszönetet mondott a résztvevőknek.

- Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött a rendezvényünkre, külön köszönöm Kovács Róbert polgármester úrnak és Révész Máriusz országgyűlési képviselő úrnak, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, és nem utolsó sorban köszönöm Bencsik Andrásnak és Szarka Sándornak az érdekes előadást, amelyről nemcsak rengeteg hasznos információval gazdagabban, hanem lélekben is feltöltődve távozhattunk – fogalmazott dr. György István.

Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET, BUDAPEST XIX. KERÜLET
  • istvan.gyorgy@fidesz.hu
  • Kőbánya: 1/260-2714
    Kispest: 20/242-7079
  • Halom u.
    szerda-csütörtök: 14.00-17.00

Ady Endre út
    hétfő-péntek: 10.00-18.00
  • 1105 BUDAPEST X. KERÜLET,
    BUDAPEST XIX. KERÜLET
  • BUDAPEST X. KERÜLET
    1105 Budapest, Halom utca 37/b

BUDAPEST XIX. KERÜLET
    1196 Budapest, Ady Endre út 91.
eseménynaptár