Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET BUDAPEST XIX. KERÜLET9. választókerület
2016 May. 18 16:00

Kormányablak nyílt Újpesten

Megnyílt Budapest legújabb kormányablaka a főváros IV. kerületében, amelyekben az ország többi integrált kormányzati ügyfélszolgálatához hasonlóan mintegy 1100 különböző ügyet intézhetnek el az ügyfelek. Az új kormányablakot dr. György István kormánymegbízott, Wintermantel Zsolt polgármester, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának alelnöke és dr. Balogh Szilvia, a kormányhivatal IV. kerületi hivatalának vezetője adták át.

Tovább »
2016 May. 13 15:40

Hegyvidéken adták át az ország kétszázötvenedik kormányablakát

A XII. kerület második kormányablaka a Kerületi Hivatal új épületében, a Kiss János altábornagy utcában kapott helyet, így az eddig különböző helyszíneken működő kerületi hivatalt, annak gyámügyi és hatósági osztályait és az új integrált kormányzati ügyfélszolgálatot immáron egy helyen találják meg a hegyvidéki polgárok. Az új kormányablakot dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Fónagy János, a Hegyvidék országgyűlési képviselője, Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere, valamint dr. György István, Budapest kormánymegbízottja adták át.

Tovább »
2016 May. 13 14:13

Csökkenő adók és bővülő otthonteremtési programok

Csökkenti a kormány az alapvető élelmiszerek áfáját, tovább nő a családok adókedvezménye, és az otthonteremtési programokra is jelentős forrást biztosít a kormány a 2017-es költségvetés tervezete szerint – jelentette be dr. György István Kőbányán. A választókerületi elnök arról is beszámolt, jövőre több forrást biztosít a kormány az egészségügyi, szociális és oktatási szektorok számára. Emlékeztetett, a kormány az elmúlt években stabilizálta az ország pénzügyi helyzetét, és csökkentette az államadósságot is.

Tovább »

Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET, BUDAPEST XIX. KERÜLET
 • istvan.gyorgy@fidesz.hu
 • Kőbánya: 1/260-2714
  Kispest: 20/242-7079
 • Halom u.
  szerda-csütörtök: 14.00-17.00

  Ady Endre út
  hétfő-péntek: 10.00-18.00
 • 1105 BUDAPEST X. KERÜLET,
  BUDAPEST XIX. KERÜLET
 • BUDAPEST X. KERÜLET
  1105 Budapest, Halom utca 37/b

  BUDAPEST XIX. KERÜLET
  1196 Budapest, Ady Endre út 91.
eseménynaptár