Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET BUDAPEST XIX. KERÜLET9. választókerület
2018 Mar. 13 20:22

Európa tévúton jár

 

Ha megnézzük, mi zajlik Európában, láthatjuk, hogy nagyon fontos tétje van a mostani választásnak: Magyarország meg tud-e maradni magyar országnak, vagy bevándorló országgá válunk – hangsúlyozta Simicskó István honvédelmi miniszter kőbányai előadásában.

 

 

Simicskó István honvédelmi miniszter szerint az április 8-i választás valóban sorsdöntő, hiszen az eredmény alapvetően befolyásolhatja országunk jövőjét. A miniszter a Kőrösi Kulturális Központ színháztermében tartott előadásában elmondta: a magyar gazdaság növekszik, a bérek is elindultak a növekedési pályán, van forrás arra, hogy a nyugdíjasok nyugdíját emeljük, és lehetőségünk arra, hogy felzárkózzunk a Nyugat-Európai bérekhez. A miniszter szerint ma Európában az alapvető válság lelki eredetű. Szerinte Brüsszelben rossz versenyt írtak ki, de Magyarország a bevándorlók befogadásában, az önfeladásban nem verseng – jegyezte meg, és leszögezte: abban szívesen versengünk, hogy ki tudja hatékonyabban megvédeni a Schengeni határokat és az európai keresztény értékeket. Voltak, akik a bevándorlásban a gazdasági fellendülés lehetőségét látták, ez azonban Simicskó István szerint önbecsapás, hiszen a bevándorlók jelentős része segélyre szorul, ami kiadásokat jelent, de sok más veszélyt is hordoz.

 

Az esemény házigazdája, dr. György István, a Fidesz-KDNP kőbányai és kispesti képviselőjelöltje szerint az egyik fő tétje a választásnak az, hogy meg tudjuk-e őrizni azokat az értékeket, azokat vívmányokat, amiket a 2010 óta tartó kormányzás jelentett Magyarország számára. Szerinte alapvető kérdés, hogy Magyarország tud-e megfelelő erőt mutatni az országgyűlési választások után is, és tud-e ugyanúgy dolgozni tovább azért, hogy egyre több uniós ország ismerje fel, hogy a bevándorlás nem a Kánaán, hanem a kataklizma felé vezető út.

 

A rendezvényen részt vett Dunai Mónika és Révész Máriusz országgyűlési képviselő és Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere is.

Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET, BUDAPEST XIX. KERÜLET
  • istvan.gyorgy@fidesz.hu
  • Kőbánya: 1/260-2714
    Kispest: 20/242-7079
  • Halom u.
    szerda-csütörtök: 14.00-17.00

    Ady Endre út
    hétfő-péntek: 10.00-18.00
  • 1105 BUDAPEST X. KERÜLET,
    BUDAPEST XIX. KERÜLET
  • BUDAPEST X. KERÜLET
    1105 Budapest, Halom utca 37/b

    BUDAPEST XIX. KERÜLET
    1196 Budapest, Ady Endre út 91.
eseménynaptár